Локшина Фунчоза 500 г


144.00

Крохмальна локшина Фунчоза не має вираженого смаку. Вона легко вбирає смак соусу чи бульйону, у яких готується.

Використовується в азіатській кухні:

– гарячих супах та стравах;

– холодних салатах;

– як основна страва.

Переваги:

– Власний імпорт;

– збалансований склад різних видів крохмалю;

– Натуральний склад;

– автоматизоване сушіння, яке забезпечує чистоту та високу якість продукту;

– Пружна, еластична, розсипчаста після приготування.

Що таке китайська локшина фунчоза – особливості та види
Цей продукт лише умовно належать до макаронних виробів. Виглядає він як тонкі та довгі напівпрозорі нитки, які для продажу згортають у клубки. Його батьківщиною вважається Південно-Східна Азія. До локшини фунчозу відносяться різновиди, виготовлені з таких інгредієнтів:

крохмалю, отриманого з бобів нуту, мунгу;

картопляного, кукурудзяного крохмалю – більш дешевий варіант;

тропічних рослин – батата;

крохмалистих компонентів сої.

Традиційні вироби готують саме на основі крохмалю, а рисова локшина фунчоза готується з рисового борошна і після варіння стає білою.

Крохмальна вермішель є обов’язковим компонентом страв азіатської кухні – японської, корейської, китайської та служить гарніром до різних делікатесів. Її додають у супи, а салати зі свіжими овочами та прянощами часто включають у святкове меню.

Універсальність використання, відмінні смакові властивості, поєднання з овочами, рибою, м’ясом та соусами роблять цей продукт популярним і затребуваним у різних кухнях світу.

SKU: B0041 Category:
Nayavnist

Заповніть форму нижче і ми з вами зв'яжемося для консультації