Соєвий соус – це один із основних інгредієнтів паназіатської кухні. Він має насичений глибокий смак та надає нових відтінків смаку знайомим стравам. Його використовують у будь-яких стравах. Іноді використовують замість солі.
У стравах паназіатської кухні:
– як доповнення до будь-яких страв;
– для маринадів;
– Замість солі.
Переваги:
– власне виробництво;
– перевірена рецептура за японськими технологіями;
– Великий вибір концентрацій;
– велика частка вмісту сухих речовин, відповідно концентрація, яку можна розвести;
– Класичний смак;
– Висока якість, яка контролюється на всіх етапах виробництва.
Бабл ті солодкі кульки зі смаком персик 520 г
Кальмар труба 30% глазурування 1кг
Бабл ті солодкі кульки зі смаком вишня 520 г
Сироп Піна Колада 0,7 л (0,9 кг) Red&Black
Сироп Шоколадне Печиво 0,7 л (0,9 кг) Red&Black
Бабл ті солодкі кульки зі смаком кавун 520 г 



